Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу!

14.10.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

З 14 жовтня 2022 року починає працювати в штатному режимі бронювання військовозобов’язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу виключно через електронний кабінет запитів на бронювання (https://mobplan.minagro.gov.ua/ub-auth.html?returnUrl=https%3A%2F%2Fmobplan.minagro.gov.ua%2F).

Система створена для оптимізації та пришвидшення бронювання працівників агросектору. Процедура подачі документів для бронювання військовозобов’язаних тепер повністю автоматизована і проходитиме набагато швидше та простіше.

Звертаємо Вашу увагу на те, що надалі листи, надіслані на електронну адресу Agromobplan2022@gmail.com розглядатися не будуть!!!

Нагадуємо, бронюванню підлягають військовозобов’язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів та виконання мобілізаційних завдань (замовлень).