Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Друзі, всіх вітаю!

04.10.2022
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

У мене хороша новина – з'явилося приміщення для групових занять, про яке я так мріяла! У зв'язку з цим є пропозиція для вас - заняття у стабілізуючих групах соціально-психологічної присутності. Ми навчатимемося справлятися з різними важкими емоційними станами: гнів, тривога, страх, апатія, роздратування.

Літні заняття в групах дали позитивні відгуки та результати, учасники стали спокійнішими, врівноваженими, впевненішими, можуть самі справлятися з емоціями, що накривають. Загальний фізичний стан став набагато комфортнішим, психологічно легше сприймати поточну ситуацію, навіть якщо немає всіх необхідних бажаних умов.

 Зустрічі проходитимуть наживо в моєму кабінеті, 1 раз на тиждень по 1 годині. У групах максимум 10 осіб. Усього планується 7 зустрічей, які бажано відвідувати всім учасникам для створення сприятливого мікроклімату групи та опрацювання всіх практик. Запрошую до групи тих, хто готовий приділити собі годину часу на тиждень та хоче отримати прості інструменти для підтримки психологічного комфортного стану. Як показала практика, разом легше справлятися з нестерпними обставинами, група дає потужний ресурс та швидкий позитивний ефект. Відчуваєш страх, тривогу, гнів, апатію, роздратування? Приходь у групу соціально-психологічної присутності! Хочеш стати впевненіше, спокійніше, врівноваженіше? Ми чекаємо тебе!

Пропозиція актуальна для тих, хто живе у нашому місті! Запрошую вас до стабілізуючої групи! Разом ми - сила! 

Якщо тебе зацікавила пропозиція та звертайся за телефоном 0961918054.