Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Попит народжує пропозиції

30.09.2022
Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

28 вересня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря міської ради Олександра Акуленка. Одним серед питань порядку денного, було затвердження Положення та Переліку платних медичних послуг, які будуть надаватися некомерційним комунальним підприємством "Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги".

По даному питанню доповідала начальник управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради Ольга Стахорська .Головним чинником в данному питанні є альтернативне задоволення потреб пацієнтів, яким в свою чергу, не потрібно хвилюватися з приводу свого безкоштовного надання консультативної, лабораторної, діагнозтичної та невідкладної медичної допомоги

Платними для Вас будуть послуги лише в разі самостійного прийнятого рішення щодо лабораторного та діагностичного обстежання, тобто без направлення сімейного лікаря. Вартість платних послуг визначається спеціаілстами Центру та погоджуються профільним заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Здійснити оплату можливо за допомогою платіжної карти, банківського переказу на рахунок НКП ЮУ МЦПМСД. Не допускається оплата за надання платної послуги працівнику, який безпосередньо надає медичну послугу. Відповідальність за належне застосування тарифів на платні послуги несе директор НКП ЮУ МЦПМСД.

З Переліком платних послуг Ви можете ознайомитися на офіційному сайті Южноукраїнської міської територіальної громади та на інформаційних стендах НКП ЮУ МЦПМСД.

Якщо у Вас виникли питання звертайтеся до директора НКП ЮУ МЦПМСД за номером телефону 4-64-37.