Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Вручення сертифікатів

23.09.2022
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

22 вересня 2022 року у залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося вручення сертифікатів стипендіатам міського голови за результатами 2021 -2022 навчального року. 

Всього дев’ять претендентів із закладів освіти Южноукраїнської територіальної громади  мають це почесне звання та змогу щомісячно з 01.07. 2022 року отримувати матеріальну допомогу в розмірі 1000 грн. Для учнів це кошти  на кишенькові витрати з одного боку , а з іншого власний фінансовий ресурс зароблений кожним із них.  Одним словом – вони найкращі у своєму закладі, про них знає громада,  вони мають високі результати в навчанні, проявили себе в органах учнівського самоврядування, в конкурсах, змагання інших напрямках суспільного життя, в позакласній та позашкільній роботі.

Як сказав секретар Южноукраїнської міської ради Олександр Акуленко – наше майбутнє про яке з гордістю ми говоримо  сьогодні. Він привітав дітей, вручив сертифікати та для кожного знайшов слова якими спонукав і надалі бути активними,  розвивати та проявляти себе.

Щиро, від душі, було сказано про кожного стипендіата. Слова подяки від імені усіх дітей прозвучали на адресу влади, управління освіти, педагогів та батьків від президента ліцею №3 Добронос Анастасії, Із словами вдячності за те, що успіхи учнів були помічені та достойно оцінені в закладах освіти, на рівні міста говорила Наталя Добронос. Слова впевненості в тому, що стипендіати 2022- 2023 навчального року будуть отримувати сертифікати у мирній і вільній Україні  звучали з її уст дуже впевнено.

Привітав всіх присутніх Юрій Сінчук, начальник управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка. Він з гордістю говорив про учнівські досягнення, про досягнення освітянської галузі взагалі - на рівні міста, області, країни та за її межами .  Завдяки ЗСУ ми і сьогодні маємо змогу жити у мирі і спокої, навчатися та бути учасниками різних конкурсів і змагань, підтримуючи імідж нашого рідного міста, досягати перемоги та проявляти себе в різних видах діяльності.