Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Ортопед-травматолог - досвідчений спеціаліст в КНП ЮМБЛ

15.09.2022
Комунальне некомерційне підприємство "Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня"

Крюков Гліб Олексійович народився в місті Енергодар. З дитинства цікавився біологією та тим, як працює наш організм, тому вже в 10 класі визначився  з майбутньою професією. В 2013 році закінчив Запорізький державний медичний університет, де був членом  студентського наукового гуртка та має декілька спільних робіт із асистентами кафедр ЗДМУ. Після університету вступив до Запорізької державної  медичної академії.  Інтернатуру проходив в одній з лікарень міста Запоріжжя.

Після здобутого професійного досвіду та знань в 2015 році почав працювати дитячим, дорослим та черговим ортопедом-травматологом у місті Енергодар. Вже будучи лікарем, Гліб Олексійович постійно вдосконалював набутий досвід, продовжував навчатись та відвідувати спеціалізовані курси і тренінги. Так, у 2016 році на базі Харківської державної медичної академії післядипломної освіти отримав спеціалізацію дитячої ортопедії та травматології. В цьому ж році пройшов курси з кінезіологічного тейпування та реабілітації неврологічних хворих, також має навички роботи з полімерними фіксаторами і роботи в операційній. В 2018 році на базі Харківської державної медичної академії післядипломної освіти отримав сертифікат з теорії та практики  «УЗД в ортопедії та травматології». В 2020 та 2021 роках  пройшов атестації та отримав другу категорію.

 Досвідчений лікар ортопед-травматолог маючи за плечима великий багаж знань на цьому зупинятися не збирається та має дуже багато цілей на майбутнє в своїй професійній діяльності. «У мене ніколи не було запасного плану, я завжди знаю, чого хочу та цілеспрямовано крокую до своєї мети. » - девіз по життю Гліба Олексійовича. Головним в своїй роботі вважає повернути людям радість руху і підвищення якості життя пацієнтів.