Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Виділення коштів  для забезпечення продуктами харчування та засобами гігієни внутрішньо переміщених осіб Южноукраїнської територіальної громади

09.09.2022
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом у червні 2022 року була направлена пропозиція щодо надання допомоги цивільному населенню в умовах воєнного стану в Україні відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.03.2022 №220 «Питання надання гуманітарної допомоги цивільному населенню в умовах воєнного стану в Україні».

Комісією Міністерства соціальної політики України було розглянуто пропозицію комунального закладу і прийнято рішення про виділення коштів  для забезпечення продуктами харчування та засобами гігієни внутрішньо переміщених осіб Южноукраїнської територіальної громади.

Після надходження коштів на рахунок комунального закладу було проведено роботу з підготовки тендерної документації та оголошень про торги за спрощеною процедурою. Для закупівлі продуктів харчування та засобів гігієни було оголошено 6 відкритих торгів та 9 за спрощеною процедурою.

Станом на 07.09.2022 укладено частину договорів, інші – в роботі. Частково продукти харчування і засоби гігієни постачальниками уже поставлені комунальному закладу. Після поставки усіх товарів у повному обсязі будуть сформовані набори і надані внутрішньо переміщеним особам, зареєстрованим у Южноукраїнській територіальній громаді.