Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання 30 сесії Южноукраїнської міської ради

29.07.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

28 липня відбулося засідання 30 сесії Южноукраїнської міської ради під головуванням Олександра Акуленка. В роботі взяли участь 20 депутатів міської ради.

Міська рада заслухала звіт про виконання бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади за І квартал 2022 року.

Депутати достроково припинили повноваження депутата Южноукраїнської міської ради VIII скликання Людмили Дзюбенко відповідно до заяви.

Також, прийнято рішення про звільнення заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрія Сіроуха.

Міська рада затвердила в новій редакції Статути закладів загальної середньої освіти комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади, а також  статут перейменованого  Южноукраїнського міжшкільного ресурсного центру Южноукраїнської міської ради Миколаївської області та Статут комунального підприємства «Теплопостачання та водо - каналізаційне господарство».

З метою визначення порядку та особливостей функціонування затверджено Положення про комплексну систему відеоспостереження Южноукраїнської міської територіальної громади.

Внесено доповнення до Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2019-2023 роки  щодо  видалення та кронування дерев на умовах співфінансування з міським бюджетом.

Прийняті рішення  з питань приватизації, оренди майна, списання основних засобів, з питань врегулювання земельних відносин. Знято з контролю 277 виконаних  рішень міської ради.