Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

ІНФОРМАЦІЯ про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради за січень – липень 2022 року

29.07.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

За період з січня по липень 2022 року було проведено п’ять засідань адміністративної комісії на розглянуто 24 протоколів про адміністративні правопорушення. За результатами розгляду протоколів про адміністративні правопорушення було винесено 24 постанови, з них:

  • за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів» - 18 постанов;
  • за ст. 154 КУпАП «Порушення правил тримання собак і котів» - 4 справ
  • за ч. 2 ст. 156 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння» - 2 справи.

За результатами розгляду справ накладено адміністративних стягнень:

  • за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів» - накладено штрафів по 8 справам на загальну суму – 8160,00 грн.; закрито справ – 10.
  • за ст. 154 КУпАП «Порушення тримання собак і котів»  накладено адміністративних стягнень у вигляді штрафів – на загальну суму – 102 грн., 2 справи попередження.
  • за ч. 2 ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння» - 2 справи, які було закрито.