Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В Южноукраїнській мистецькій школі відбувся захід «День відкритих дверей»

21.07.2022
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

20 липня в Южноукраїнській мистецькій школі відбувся захід «День відкритих дверей», на якому викладачі провели майстер-клас на тему: «Різновиди музичних інструментів». Ведуча заходу (викладач фортепіанного відділу ) Науменко А. С. та чарівна Попелюшка (викладач художнього відділу) Войнич Т.А. щиро привітали присутніх дітей, батьків та гостей.

За допомогою чарівної палички Попелюшка знайомила присутніх з різноманітними музичними інструментами - струнними, клавішними, духовими і ударними, мандруючи у різні країни світу, під мелодичне глісандо на металофоні.

Викладачі Уколова В.О., Козак О.В., Сорокіна О.І., Глущук К.С., Пароконна О.В., Печенюк О.Д. поряд зі своїми учнями розкрили для слухачів чудові можливості та багатство звукової палітри інструментів (домри, акордеону, скрипки, фортепіано, блок флейти, саксофону) та інструменту від природи-голосу людини. Чудово прозвучали твори, як у виконанні викладачів школи, так й їхніх талановитих учнів - Іваненкова Давида, Новикової Єлизавети, Бондаря  Назара, Ратушної Анни, Нетудихатко Маргарити.

Захід, став справжнім святом для глядачів, які з великою подякою супроводжували бурхливими оплесками всіх артистів, що створили у школі «царство музики, величне, чарівне, гарне, фантастичне».