Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулась зустріч представників соціальних служб міста з головою Южноукраїнської міської організації «Товариство Червоного Хреста України»

19.07.2022
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Сьогодні 19.07.2022 відбулась зустріч представників соціальних служб міста під головуванням заступника міського голови Марії Дроздової з головою Южноукраїнської міської організації «Товариство Червоного Хреста України»  (далі - Товариство Червоного Хреста України) Світлани Бойко. на якій вирішені питання щодо подальшої співпраці в забезпеченні гуманітарних потреб громади та моніторингу вільних приміщень для надання Червоному Хресту для використання на постійній основі з метою задоволення мешканців громади у гуманітарній допомозі в рамках співпраці соціальних служб з Товариством Червоного Хреста України.

Також, на час пошуку приміщень, було прийнято рішення про спільне використання приміщень за адресою: бул. Цвіточний, 4. В цих приміщеннях Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» буде проводити фасування продуктів, а Товариство Червоного Хреста України видавати свої продовольчі набори.

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради та соціальні служби громади висловлюють щиру подяку голові міської організації Червоного Хреста України Світлані Бойко за постійну співпрацю, підтримку та сприяння в забезпеченні гуманітарних потреб мешканців нашої громади та внутрішньо-переміщених осіб.