Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

УВАГА!

01.07.2022
Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

З 24 лютого для кожного з нас сигнал “Повітряна тривога” став, звичним. Щодня в областях нашої держави лунають ці нестерпні звуки, які попереджають про небезпеку, ворожу загрозу з неба.

За ці п'ять місяців люди настільки звикли їх чути, жити у стані постійної загрози чергових “прильотів”, що багато хто почав нехтувати правилами безпеки у разі ввімкнення сигналу “Повітряна тривога”, чого категорично не можна робити, адже підступний ворог, прикриваючись військовими цілями, стріляє по мирних житлових кварталах.

Так, з початку повномасштабного вторгнення з боку російської федерації лише на території Миколаївської області окупанти пошкодили 6322 об'єкти, повністю знищили 153. Серед них:

- приватні будинки — пошкоджено 3668, знищено 111;

- багатоквартирні будинки — 439 пошкоджено, знищено 5;

- медичні заклади — пошкоджено 40, знищено 1;

- заклади освіти — пошкоджено 252, знищено 17;

- промислові підприємства — пошкоджено 70, знищено 3;

- заклади соціального захисту — пошкоджено 7;

- інші об'єкти — пошкоджено 590, знищено 12.

Єдиний висновок з цього, що для росії не має нічого цінного та святого. Все одно чи там можуть бути діти, чи то літні люди або громадяни з обмеженими можливостями, чи то вагітні жінки, чи хворі люди. Країна-агресор здійснює терористичні дії.

Тож, не дамо ворогу шансу на досягнення цієї гидкої цілі і будемо дотримуватися рекомендацій щодо дій у військовий час.

Нагадуємо, що якщо ви почули попереджувальні сигнали “Повітряна тривога”, “Загроза артилерійського обстрілу” тощо, суворо дотримуйтесь усіх рекомендацій та правил поведінки!

Віримо в Україну!

Віримо в Перемогу!

Наближаємо її разом!