Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відділення поліції № 3 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області повідомляє

20.06.2022
Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

Відділення поліції № 3 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області повідомляє про продовження набору до серпня 2022 року на навчання до закладів вищої освіти системи Міністерства внутрішніх справ України випускників шкіл м. Южноукраїнськ та Южноукраїнської ОТГ. Вступ здійснюється за державним замовленням та після закінчення навчання кожен курсант гарантовано забезпечується робочим місцем поліцейського в структурі Національної поліції України.

Навчання у закладах вищої освіти системи MBC (далі ЗВО системи MBC) здійснюється за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека»  та «Психологія» у семи навчальних закладах:

- Національна академія внутрішніх справ (м. Київ/ м. Івано-Франківськ);

- Харківський Національний університет внутрішніх справ (м. Харків, м. Львiв, м. Кременчук);

- Одеський державний університет внутрішніх справ (м. Одеса);

  • Донецький юридичний інститут МВС України (м. Кривий Ріг, м.

Кропивницький);

- Львівський державний університет внутрішніх справ (м. Львів);

- Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ (м. Дніпро);

- Луганський державний університет внутрішніх справ (м. Івано-Франківськ).

До ЗВО системи MBC можуть бути зараховані громадяни України віком від 17 до 30 років.

Особам, що бажають навчатися у ЗВО системи МВС за кошти державного бюджету, необхідно зареєструватися на офіційному веб-порталі «Портал для кандидатів на навчання» за посиланням: osvita.np.gov.ua.

Набір здійснюється за державним замовленням, форма навчання - денна. Курсанти університету перебувають на спеціальному військовому обліку та не підлягають строковому призову до Збройних Сил України. Під час навчання забезпечуються гуртожитком, харчуванням, форменим одягом та грошовим забезпеченням, навчальною базою за рахунок Державного бюджету. Випускники отримують спеціальне офіцерське звання та зможуть зайняти посади в підрозділах Національної поліції, інших структурних підрозділах Міністерства внутрішніх справ за напрямами діяльності. Також за місцем подальшого працевлаштування випускники матимуть право на такі соціальні гарантії: службове житло чи компенсацію за проживання в орендованому приміщенні, купівля житла на умовах пільгового фінансового лізингу, безоплатне медичне забезпечення, спеціальні умови пенсійного забезпечення та інше.

Звертаємо увагу на те, що цьогорічний вступ за державним замовленням передбачає спрощення: лише співбесіда тa вступне випробування з фізичної підготовки. Але, результат HMT також зараховується. При наявності сертифіката НМТ, вступникові необхідно буде скласти в ЗВО MBC тільки вступне випробування з фізичної підготовки.

Рівень фізичної підготовленості кандидатів на навчання до ЗВО системи МВС визначається за результатами виконання таких контрольних вправ:

1) комплексна силова вправа (мінімальний рівень нормативу - 45 разів

за 1 хв.);

2) біг на 100 метрів (мінімальний рівень нормативу - 15,5 с.);

3) біг на 1000 метрів (мінімальний рівень нормативу - 4,25хв.)

Для отримання будь-якої додаткової інформації щодо вступу до ЗВО системи МВС, Ви можете звернутись у робочі дні за телефоном сектору кадрового забезпечення відділення поліції № 3 Вознесенського РУП Миколаївській області: тел. 0963570413 та за адресою: м. Южноукраїнськ вул. Спортивна, 3.