Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Реконструкція кисневого пункту в КНП «ЮМБЛ»

09.06.2022
Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Для удосконалення покращення доступності та якості надання медичної допомоги пацієнтам, які знаходяться на лікуванні в стаціонарних відділеннях КНП «ЮМБЛ», в першу чергу анестезіонолії та інтенсивної терапії,  виконуються роботи по об’єкту: «Реконструкція кисневого пункту у  КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня», улаштування кріогеного газифікатора із підключенням до системи газозабеспечення інфекційного відділення.

Управлінням будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради, за результатами тендерної процедури закупівлі робіт було обрано переможця і підписано договір від 06.12.2021 № 107-12/21 з підрядною організацією ТОВ «КРІО-МЕД-СЕРВІС», відповідно до якого передбачено облаштування системи централізованого постачання кисню, джерелом якого є газифікатор. Станція кисневої газифікації складається з газифікатора та випарника (змонтовано комплектом), яка призначена для зберігання зрідженого кисню, його газифікації і видачі споживачеві кисню відповідно.

На даний час підрядною організацією ТОВ «КРІО-МЕД-СЕРВІС», за умовами договору виконано будівельні роботи, виконавча документація, яка є - невід’ємною складовою реалізації даного напрямку, що засвідчує особливості виконання будівельних робіт на об'єкті будівництва, відображає методи та умови їх виконання, підтверджує фактичні параметри їх результатів, знаходиться на розгляді в управлінні будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради. Після затвердження якої буде виконано ряд заходів, щодо введення об’єкта будівництва в експлуатацію, шляхом видачі органами державного архітектурно-будівельного контролю сертифіката.

Відповідно до договору термін завершення робіт 15 червня 2022 року.

Проведення таких необхідних та важливих робіт для Южноукраїнської міської територіальної громади стало можливим  завдяки підтримці міського голови та депутатського корпусу у прийняті рішення виділення фінансування з бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади в розмірі 3265,0 тис. грн та наданню благодійної допомоги  в сумі 1050,0 тис.грн. від первинної профспілкової організації ВП ПАЕС ДП НАЕК Енергоатом.

Нажаль «катастрофічним» чинником у затримці введення в експлуатацію об’єкта будівництва: «Реконструкція кисневого пункті у  КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня». Улаштування кріогеного газифікатора за адресою: вул. Миру,3 м.Южноукраїнськ (із підключенням до системи газозабезпечення інфекційного відділення)» стала війна з російською федерацією.