Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про стан виконання робіт з капітального ремонту ліфтів в КНП «ЮМБЛ»

09.06.2022
Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

У 2022 році  в КНП «ЮМБЛ» склалася критична ситуація, пов’язана з  відключенням чотирьох ліфтів. Відповідно до  висновків експертизи Чорноморського експертного технічного центру Держпраці, вони визнанні непридатними для  використання.

Відключення ліфтів значно ускладнило надання медичних послуг пацієнтам з маломобільних верств  населення (люди поважного віку, інваліди) та викликало велику кількість скарг з боку відвідувачів, співробітників лікарні.  Зважаючи на критичну ситуацію, за сприянням міського голови Валерія Онуфрієнка, депутатський корпус  Южноукраїнської міської ради виділив з бюджету місцевої територіальної громади 2,2 млн. грн на проведення капітального ремонту ліфтів.

Минулої п’ятниці (03.06.2022) між управлінням  будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради  та  комунальним підприємством «Житлово-експлуатаційне об’єднання» було підписано  договір на виконання робіт по об’єкту: «Капітальний ремонт ліфтів КНП «ЮМБЛ», відповідно до пп.1 п.1  Постанови Кабінету Міністрів України  від 28 02.2022 №169 «Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану».  Повністю завершити роботи планують до 23 серпня поточного року

Управлінням  будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради до Державного казначейства вже направлено документи на оплату матеріалів для проведення робіт з капітального ремонту ліфтів.