Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

06.05.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

4 травня під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка відбулося засідання виконавчого комітету за участі 15 його членів. Порядок денний після коригування налічував 11 питань.

Найважливіше з них - “Про внесення змін до бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022 рік”. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 252 від 11.03.2022 року, виконанням та формуванням місцевих бюджетів тепер займаються не депутати рад, а виконавчі комітети відповідних рад.

Таким чином члени виконкому погодили перерозподіл коштів з одних витратних статей на інші, перш за все на потреби ЗСУ, територіальної оборони, внутрішньо переміщених осіб.

Було погоджено також рішення “Про визначення постійного місця масового відпочинку громадян на водних об'єктах міста та місцях рибальства”. Відповідно до нього, постійним місцем масового відпочинку людей на водних об’єктах визнано виключно територію та акваторію міського пляжу на річці Південний Буг. Початок купального сезону, порядок та графік роботи міського пляжу буде визначатися розпорядженням міського голови згідно з оперативною обстановкою в нашій громаді. 

Також були прийняті рішення з наступних питань:

“Про визначення видів оплачуваних суспільно-корисних робіт та безоплатних громадських робіт та переліку об'єктів на 2022 рік для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення на території Южноукраїнської міської територіальної громади”;

“Про нагородження Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з нагоди 35-річчя утворення Южноукраїнського міського суду Миколаївської області”;

“Про внесення змін до Програми щодо організації мобілізаційної підготовки та територіальної оборони в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2022-2026 роки” тощо.