Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Допомога внутрішньо-переміщеним особам

03.05.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Від початку збройної агресії російської федерації на території України багато людей опинилися в складних життєвих умовах, деякі вимушено покинули власні домівки та залишилися без засобів до існування. З перших днів війни всі мешканці нашої громади об’єдналися задля досягнення однієї мети - скорішого настання миру в Україні. Громадські, благодійні та волонтерські організацій міста активно допомагають у забезпеченні всім необхідним для внутрішньо переміщених осіб.

Внутрішньо переміщені особи мають змогу звернутися до благодійного фонду «Миротворець» (096 211 7594), яким надається допомога в облаштуванні приміщень тимчасового перебування комунальної форми власності  та допомога внутрішньо-переміщеним особам, які винаймають або проживають в приватних помешканнях всім необхідним: кухонним посудом, побутовою технікою, постільною білизною, ковдрами, засобами індивідуального захисту та багато іншим.

Користуючись нагодою, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради висловлює вдячність всім благодійним та волонтерським організаціям, які допомагають в цей нелегкий час. 

Спільними зусиллями ми наближаємо Перемогу!