Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До відома споживачів

20.04.2022
Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Арбузинське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє про наступне.

На адресу Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області неодноразово надходили звернення від споживачів, щодо неналежної якості масла селянського солодковершкового 73% жирності, виробник ТОВ “Пустомитівський молокозавод”, що розташований за адресою: с. Пустомити, Гощанський район, Рівненська область.

Згідно даних державного реєстру потужностей операторів ринку на які видано експлуатаційні дозволи в Рівненській області, оператор ринку ТОВ “Пустомитівський молокозавод” (с. Пустомити, Гощанський район, Рівненська область) не отримував експлуатаційного дозволу на виробництво та зберігання харчових продуктів тваринного походження. За результатами розслідування встановлено, що оператор ринку ТОВ “Пустомитівський молокозавод” с. Пустомити, Гощанський район, Рівненська область виробництво не здійснює, як наслідок його діяльність незаконна та не відповідає вимогам законодавства про харчові продукти.

Уникайте придбання вищезазначеної продукції і у разі виявлення в обігу повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.

Фото маркування масла селянського солодковершкового 73 % жирності, виробник ТОВ “Пустомитівський молокозавод”: