Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся міні-семінар серед суб’єктів господарської діяльності у сфері торгівлі на тему: «Основні питання трудового законодавства»

11.02.2022

10.02.2022 у приміщенні управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбувся міні-семінар серед суб’єктів господарської діяльності у сфері торгівлі на тему: «Основні питання трудового законодавства» за участю спеціалістів відділу з питань праці та сім’ї.

В ході якого були розглянуті наступні питання: порядок прийняття та звільнення найманих працівників, перелік документів, які повинні бути наявні у суб’єкта господарювання; види відпусток та порядок їх надання; порядок проведення вступного інструктажу та допуску до роботи, особливості ведення документації з охорони праці; дотримання державних мінімальних гарантій в оплаті праці.

Під час спілкування фахівці звертали увагу на зміни у сфері законодавства про працю та пояснювали, як вони реалізуються на практиці.

У даному заході прийняли участь 4 особи.

 Міні-семінар відбувся з дотриманням всіх заходів безпеки та дистанції між присутніми із застосуванням індивідуальних засобів захисту.

Шановні суб’єкти господарської діяльності, якщо у Вас будуть виникати питання щодо дотримання норм трудового законодавства, просимо телефонувати за номером 5-55-27.