Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Подвійне свято - День Соборності України та вручення ключів від квартир

21.01.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На  Меморіальному комплексі Захисникам Вітчизни сьогодні відбувся урочистий мітинг з нагоди святкування Дня Соборності України. У заході взяли участь народний депутат України  Артем Чорноморов, міський голова Валерій Онуфрієнко, його заступники Юрій Сіроух та Марія Дроздова, секретар міськради Олександр Акуленко, воїни АТО/ООС, сім'ї загиблих воїнів, козаки, військові, волонтери, інші мешканці міста.

Мітинг розпочався з ходи з двома полотнами - жовтого та синього кольорів, що з’єдналися біля пам'ятного знаку “Незламні духом”. Пролунав гімн України у виконанні Олени Додик.

Артем Чорноморов та Валерій Онуфрієнко привітали присутніх зі святом та виконали дуже приємну та почесну місію - вручили ключі та ордери на квартири сім'ям семи учасників бойових дій. Як було зазначено на мітингу, ця подія стала можливою завдяки злагодженій праці депутатів, багатьох служб та пильній увазі міського голови. 

З Днем Соборності присутніх також привітали депутат обласної ради Людмила Самчинська та заступник голови правління ГО “Южноукраїнська міська організація ветеранів та учасників АТО/ООС” Денис Кравченко.

Хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять всіх воїнів, які віддали своє життя за українську землю.

Молодь повязала стрічки єднання на дерево пам'яті, а всі бажаючі поклали квіти до пам'ятного знаку “Незламні духом”.

Наостанок - загальне фото під спалахи багатьох фотоапаратів.