Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги опікунів! Про подання щорічного звіту

21.01.2022
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради нагадує опікунам недієздатних повнолітніх осіб, що до 01.02.2022 р. потрібно подати обов’язковий щорічний звіт опікуна (за 2021 рік).

У звіті необхідно відобразити всі дії протягом року щодо захисту прав та інтересів підопічних, у тому числі щодо збереження належного їм майна, здійснення повного медичного обстеження підопічних. Відповідно до п.4.11 Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім'ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства праці та соціальної політики України 26.05.99 N 34/166/131/88 опікуни (піклувальники) подають щорічно, не пізніше 1 лютого, до органу опіки та піклування звіт про свою діяльність за минулий рік щодо захисту прав та інтересів підопічних, у тому числі щодо збереження належного їм майна та житла.

Для надання звіту опікуна щодо своєї діяльності за 2021 рік Вам необхідно звернутися до управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради за адресою: букльвар Цвіточний,б.4, кабінет 5. Довідки за телефоном: т.5-50-03.