Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги власників автотранспорту!

12.01.2022
Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 13.02.2008 №56 «Про затвердження маршрутної мережі міських автобусних маршрутів загального користування та спеціальних (дачних) маршрутів» оголошується конкурс на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Южноукраїнську Миколаївської області у звичайному режимі:

«МПЗ – ж/б 14 – АЕС – залізничний вокзал» та «МПЗ – ж/б 14 - АЕС».

Обов’язковою умовою даного конкурсу є визначення одного переможця-перевізника, який буде здійснювати два маршрути.

Конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті проводиться відповідно до статті 43 Закону України «Про автомобільний транспорт», порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081, умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, організатором перевезень на яких є виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради, затверджених рішенням виконавчого комітету від 25.06.2021 №193.

Метою проведення конкурсу є вибір на конкурсних засадах юридичних або фізичних осіб, які здатні забезпечувати належну якість обслуговування перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах, дотримання вимог транспортного законодавства України, інших нормативно-правових актів і виконання договірних умов з замовником перевезень.

На автобусних маршрутах загального користування можуть бути задіяні автобуси категорії М2 класу А, категорії М3 класу А.


Конкурс відбудеться 16 лютого 2022 року у 10-00 за адресою:
м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів,48 у залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.


Інформацію про об’єкт конкурсу та бланки документів для участі у конкурсі можна отримати щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 17.00 за адресою: Миколаївська область м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 23 кім. 93 а,б. (АВБ «Чайка») управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради.


Документи на участь у конкурсі у закритому конверті з позначкою №1 та конверт із позначкою №2, який містить документи з інформацією про об’єкт конкурсу приймаються щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 17.00, за адресою: Миколаївська область м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 23 кім. 93 а,б. (АВБ «Чайка») управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради


Кінцевий строк прийняття документів для участі у конкурсі: 02.02.2022 до 17.00.


Адреса офіційного сайту міста Южноукраїнська, на якому розміщується інформація про конкурсну документацію: www.yu.mk.ua.

Телефони для довідок та консультацій з питань проведення конкурсу за телефонами:

тел./факс (05136) 5-68-57, 5-99-73, 5-56-37 управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради



ПОЛОЖЕННЯ
про конкурсний комітет для визначення перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, організатором перевезень на яких є виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

1. Загальні положення

1.1. Конкурсний комітет для визначення перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, організатором перевезень на яких є виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради (далі – конкурсний комітет), є постійний орган, утворений виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради для розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу.

1.2. У своїй діяльності конкурсний комітет керується Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про дорожній рух», Порядком проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від  3 грудня 2008 № 1081, рішеннями Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету щодо обслуговування населення пасажирським транспортом та іншими нормативно-правовими актами, що регламентують перевезення пасажирів та багажу автомобільним транспортом.

2.Основні завдання і функції конкурсного комітету

2.1. Проведення конкурсів на перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, організатором перевезень на яких є виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради (далі - Організатор).

2.2. Відповідно до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 15.12.2021 №428 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 25.06.2021 №193»: функції з підготовки матеріалів для проведення конкурсу, їх аналізу та оцінки відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу, підготовки паспортів автобусних маршрутів, укладання договорів з перевізниками та матеріалів для подальшого встановлення відносин між Організатором та автомобільним перевізником - переможцем конкурсу, покладається на управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

2.3. Розгляд пропозицій перевізників-претендентів.

2.4. Визначення переможця конкурсу на перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування.

2.5. Рішення конкурсного комітету про визначення переможця конкурсу, а також перевізника-претендента, який за результатами розгляду посів друге місце, оголошується перевізникам-претендентам після проведення конкурсу та у 10-денний строк оформляється протоколом, який підписують голова та секретар конкурсного комітету.

2.6. Рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу є обов’язковим для укладання з переможцем конкурсу договору згідно з умовами визначеного конкурсу.

3. Права та обов’язки членів конкурсного комітету

Члени конкурсного комітету:

3.1 беруть участь в обговоренні, розгляді оцінки за бальною системою та порівнянні конкурсних пропозицій перевізників-претендентів і забезпечують прийняття рішення про визначення переможця конкурсу.

3.2 мають право на ознайомлення з усіма матеріалами, що стосуються проведення оцінки за бальною системою пропозицій перевізників-претендентів, а також на відображення своєї окремої думки у протоколі засідання конкурсного комітету на підставі інформації, що підтверджена документально та врахування якої не порушуватиме процедуру проведення конкурсу.

3.3 зобов'язані дотримуватися норм законодавства, цього Порядку, об'єктивно та неупереджено розглядати конкурсні пропозиції перевізників-претендентів.

Подання документів для участі у конкурсі

  1. заява на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на міському маршруті загального користування Відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт» та оголошення;
  2. нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник – претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні);
  3. перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою «з місцем водія/ без місця водія»), VIN – коду транспортного засобу, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу;
  4. копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті;
  5. копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;
  6. перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;
  7. анкета до заяви про участь у конкурсі;
  8. копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку і сум утриманого з них податку за останні повні два квартали