Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Фотовиставка японської культури

20.12.2021
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї експонується фотовиставка «Світ очима моряків», яка організована музеєм спільно з Миколаївським товариством японської культури «Татікадзе». Виставка складається з пейзажних фотографій, які зроблені в багатьох країнах Світу. Вперше фотовиставка  була презентована у Миколаївському музеї суднобудування і флоту у 2019 році та  постійно поповнюється. Автори даних світлин не тільки представники ГО «Товариство японської культури  Татікадзе», а і їх колеги з Японії, Болгарії, США, Великобританії та Перу.

Також під час відкриття виставки відбувся майстер – клас з японської каліграфії з театралізованими елементами, в якому взяли участь  вихованці студії декоративно-прикладного мистецтва «Декор» ПК «Енергетик» на чолі з керівником Валентиною Волошиною та всі бажаючі. 

Така тематична фотовиставка в японському стилі у музеї проходить вперше. Знайомство з японською культурою позитивно впливає на молодь, допомагає розвиватися як духовно, так і інтелектуально. Адже це незвичайна, унікальна, з глибокою філософією культура, що зачаровує. Виставка триває до 22 грудня.