Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Свято Св.Миколая у КЗ ЦСПРД

17.12.2021
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

Щороку  з нетерпінням чекають дня Святого Миколая діти Комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради»,яким у цьому житті доля не посміхнулась щиро та привела до нашого закладу різними стежками

Адміністрація   та колектив Комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради»  із року в рік запрошує до себе на гостину всіх, хто давно не бував у казці, всіх, кому не вистачає радісних новорічних вражень,але так  склалося, що цьогоріч ми не маємо можливості запросити всіх бажаючих на святкову виставу у зв’язку з протиепідемічними заходами.

Щороку наша творча команда педагогів із не менш талановитими дітлахами, створюють нову святкову програму. Підготовча робота розпочинається задовго до початку свят. Діти активно розучують сценарій, вивчають нові пісні, прикрашають заклад неймовірними декораціями,поробками та малюнками, які виготовляють власноруч. Важка щоденна праця творчого тандему вихователів-вихованців не змушує довго чекати на результат. І вже 19 грудня ми з радістю святкуємо День святого Миколая.

 Ми радо вітали в цей чарівний день   надійних, вірних друзів Центру – представників міської влади, депутатів, керівників установ, представників атомної електростанції, духовних наставників, приватних підприємців, громадських діячів, небайдужих містян.яких директор закладу приймала в холі КЗ ЦСПРД.

Окрім довгоочікуваних подарунків: іграшки, солодощі, одяг, спортивний інвентар, канцелярське приладдя та ін., діти отримали таку довгоочікувану похвалу за гарно підготовлене свято,   за акторський талант  та казкову атмосферу на святі.