Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

УВАГА! Стартує конкурс для жінок-підприємниць «Створено жінками»

03.12.2021
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

В Україні стартує конкурс для жінок-підприємниць «Створено жінками», організаторами є Франко-українська торгово-промислова палата. Цьогорічний конкурс покликаний відзначити підприємниць, які розвивають свою справу в умовах пандемії, спростувати упередження щодо жінок в бізнесі, посилити їхні можливості, а також надихнути не боятися розпочинати власну справу.

«В суспільстві й досі існують стереотипи про “жіночі” і “не жіночі” справи. Деякі інвестори все ще вважають, що доля жінок — доглядати за дітьми та варити борщі. Як результат — жінкам важче залучити інвестиції й, відповідно, масштабувати свій бізнес. Для Франції рівність жінок і чоловіків є цінністю і завданням. Політика фемінізації керівних ланок управління бізнесом дала результати — вже близько 40% підприємств створюються за ініціативи жінок або жінками. Я сама веду бізнес в Україні і знаю, з якими упередженнями стикаються підприємиці. Тому я розумію, як важливо підтримувати створення і розвиток компаній, заснованих жінками. Саме тому ми заснували цей конкурс і проводимо його вже четвертий рік поспіль” - сказала Мод Жозеф, директорка Франко-української торгово-промислової палати».

Головний приз премії — 100 000 грн. на розвиток справи та ділову поїздку у Париж. Також всі учасниці можуть презентувати свої проєкти та знайти підтримку інвесторів, менторів, в тому числі — серед французької бізнес спільноти.

Участь в конкурсі є безкоштовною. Для цього необхідно до 30 січня 2022 року заповнити заявку.

Заповнити заявку можна за посиланням https://womanccifu.com/.

У разі виникнення питань щодо підготовки заявок Ви можете звертатись до управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за адресою: м.Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9, І поверх, контактний телефон 5-51-63.