Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

28.10.2021
Відділ містобудування та архітектури Южноукраїнської міської ради

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації на місцевому рівні - «Детальний план території земельної ділянки площею 6,2827 га, розташованої за межами населених пунктів на території Южноукраїнської міської територіальної громади Вознесенського району Миколаївської області» оприлюднена 28.10.2021 на офіційному веб-сайті міста Южноукраїнська  http://yu.mk.ua/.

Відповідно до ч. 5 ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки встановлюється замовником і не може становити менш як 15 днів з дня її оприлюднення.

Пропозицій та зауваження від громадськості приймаються з 28.10.2021 до 11.11.2021 (включно до 24.00 години).

Громадськість у межах визначеного строку громадського обговорення має право подати Замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки щодо документа державного планування (детального плану території). Усі зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки щодо документа державного планування (детального плану території), одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду Замовником. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Орган, до якого подаються пропозицій та зауваження від громадськості, відповідальна особа:

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради, Вознесенський район, Миколаївська область (замовник).

Ідентифікаційний код: 20910974

тел.: (05136) 5-55-65, 5-50-85, e-mail: yuzhvk@gmail.com

Адреса: 55000, Миколаївська область, Вознесенський  район, м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів,48.

Відповідальний: Комарніцька Ольга Олександрівна - начальник відділу екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради.


Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до документа державного планування «Детальний план території земельної ділянки площею 6,2827 га, розташованої за межами населених пунктів на території Южноукраїнської міської територіальної громади Вознесенського району Миколаївської області»