Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Оголошення про початок висування кандидатів на нагородження стипендією міського голови «Обдарованість» для дітей та молоді

28.10.2021
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради оголошує про початок висування кандидатів на нагородження стипендією міського голови  «Обдарованість»  для  дітей  та  молоді.

Стипендіатами можуть бути учні, вихованці  закладів позашкільної освіти, закладів культури, спорту, члени громадських організацій, які постійно проживають на території міста Южноукраїнська та стали переможцями Міжнародних або Всеукраїнських змагань, конкурсів, фестивалів. Вік стипендіата – від 7 до 18 років.

Встановлюються 10 одноразових стипендій:

- за досягнення в галузі спорту – 5 стипендії;

- за досягнення в галузі культури – 5 стипендії.

Стипендії виплачуються один раз на рік за результатами поточного календарного року.

Висування кандидатур здійснюють позашкільні навчальні заклади, заклади культури, спорту, громадські організації, в яких навчається, тренується претендент на стипендію.

Подаються наступні документи кандидатів на нагородження стипендією:

клопотання щодо призначення стипендії;

письмова рекомендація - характеристика від установи, організації, що пропонує кандидата, яка повинна містити перелік конкретних досягнень особи у поточному році;

копії документів, що підтверджують особу кандидата (свідоцтво про народження, паспорт);

копії документів, що підтверджують досягнення кандидата (дипломи, сертифікати, почесні грамоти тощо).

Документи необхідно надати в термін до  22 листопада 2021 року до управління молоді, спорту та культури (б-р Цвіточний, 9, тел. 5-87-80, 5-50-44).