Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Якість послуг - якість професійного рівня!

26.10.2021
Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Надання послуг і ресурсів, що сприяють відновленню особи після наслідків різних психотравмуючих подій, відновлення самооцінки, самовизначення для побудови якісного самостійного життя – це те, що ми робимо - це – наша суперсила.

Команда фахівців Южноукраїнського міського центру соціальних служб  постійно прагне до професійного зростання, тому активно залучається до різних проектів, у тому числі і міжнародних. З цією метою практичний психолог ІІ категорії Лідія Лемещук зарахована до участі у навчанні фахівців Миколаївської області  за проєктом «Покращення доступу до системи охорони здоров'я і поліпшення якості медичної та соціальної допомоги в області психічного здоров'я» .

Проєкт розрахований на період  з 1 вересня 2021 р. по 31 грудня 2023 р. Його реалізація стала можлива за фінансової та гуманітарної підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща та Карітас Варшавсько-Празької єпархії. Основна увага проєкту приділятиметься травмо-та психотерапії в ситуаціях загрози скоєння суїциду, домашнього насильства, втрати близької людини, сімейним конфліктам, кризам, пов’язаними з втратою здоров’я.

Навчання з кризової інтервенції відбувалось з 18 по 24 жовтня 2021р. в Республіці Польща. Під час навчання було надано  багато корисної інформації, а саме: розбір складових методу дебрифінгу; характеристика явища домашнього насильства; професійна підтримка при переживанні втрати близької людини і майстерний зворотній зв'язок від тренерів на дії, коментарі, презентації   учасників.

Южноукраїнський міський центр соціальних служб щиро вдячний ГО "Асоціації професійного розвитку психологів і психотерапевтів в Україні" на чолі з головою правління Русланою Мороз за надзвичайну можливість бути частиною команди чудових, досвідчених спеціалістів з різних сфер нашого регіону, за отримання міжнародного досвіду, за нові знайомства та партнерство на роки вперед!

Із великим задоволенням та великою відповідальністю ми готові робити найголовніше – надавати соціальну підтримку мешканцям нашої громади.