Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Стартував Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2022

23.10.2021
Управління Держпраці у Миколаївській області

«Не зволікай – малювати починай! 
Залучай дорослих до обговорення сюжету свого малюнка»

З метою привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці та виховання високої культури безпеки праці серед дітей та юнацтва ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» та Державна служба України з питань праці оголошують старт конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» - 2022.

Конкурс проводиться з нагоди Дня охорони праці в Україні, що відзначається щорічно 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці. До участі запрошуються учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів віком від 6 до 18 років.

Учасники розподіляються за трьома віковими групами:

перша група – віком від 6 до 10 років;

друга група – віком від 11 до 14 років;

третя група – віком від 15 до 18 років.

Проведення Конкурсу складається з двох етапів:

І етап Конкурсу: жовтень 2021 року – 15 лютого 2022 року: відбіркові регіональні тури. На цьому етапі  учасники надсилають свої роботи до територіальних органів Держпраці (у Миколаївській області - це Управління Держпраці у Миколаївській області).  Журі, сформоване Управлінням Держпраці у Миколаївській області, обирає  роботи, що посіли І, ІІ та ІІІ місця у кожній віковій групі. Роботи переможців регіонального туру надсилається до  ТОВ «Редакція журналу охорона праці» для участі у фіналі конкурсу;

ІІ етап Конкурсу: березень – квітень 2022 року: фінал та оголошення переможців. Саме на цьому етапі журі, склад якого затверджує головний редактор ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці», обирає серед переможців регіональних турів переможців фіналу Конкурсу.

Переможці І та ІІ туру отримують цінні подарунки.

Увага! Роботи учасників Конкурсу з Миколаївщини приймаються до 15 лютого 2022 року за адресою Управління Держпраці у Миколаївській області, а саме: вул.Маршала Василевського, 40/1, м. Миколаїв, поштовий індекс 54003.

Положення про Конкурс