Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформація про хід колективно-договірної кампанії у Южноукраїнській міській територіальній громаді протягом 9 місяців 2021 року

13.10.2021
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнській міській територіальній громаді продовжується колективно-договірна кампанія 2021 року.

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про колективні договори і угоди», колективний договір підлягає повідомній реєстрації органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування.

У Южноукраїнській міській територіальній громаді повідомну реєстрацію колективних договорів та угод проводить управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради.

На 83 підприємствах Южноукраїнської міської територіальної громади укладені колективні договори, ними охоплено 10834 працюючих.

Протягом січня-вересня 2021 року управлінням зареєстровано 37 колективних договорів та змін і доповнень до них, з них: 11 – підприємств внесло доповнення до довгострокових колективних договорів, 13 – продовжили термін дії на 1 рік, 13 підприємств уклало нові колективні договори у поточному році.

З початку 2021 року на офіційному веб-сайті Южноукраїнської міської ради розміщено  15 статей щодо колективно-договірної кампанії.

Проведено «телефонні гарячі лінії» з питань колдоговірної роботи – 21, семінари на тему: «Актуальні питання у сфері праці» -5, надіслано  листи до керівників підприємств, установ та організацій з питань колдоговірної роботи - 11.

З початку 2021 року розповсюджено 160 буклетів стосовно змісту колективних договорів, порядку їх укладання та подання на повідомну реєстрацію.

Консультативно – роз’яснювальна робота щодо порядку укладення колективних договорів та їх повідомної реєстрації проводиться управлінням соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради  за адресою: м.Южноукраїнськ бульвар Цвіточний, 4, тел.: 5-55-27, E-mail: utsznjugukr4807@gmail.com .