Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги мешканців громади!

08.10.2021
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальнитх послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» повідомляє, що при територіальному центрі функціонує «гаряча» телефона лінія для виявлення потреб одиноких громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.

При необхідності просимо Вас звертатися за телефонами: 5-55-37 або 0689451900.

Працівники територіального центру готові допомогти одиноким, одинокороживаючим громадянам похилого віку та особам з інвалідністю (за умови, що діти проживають за межами громади), придбати продукти харчування, лікарські засоби, засоби першої необхідності, здійснити оплату комунальних платежів, при необхідності взяти на обслуговування до відділення соціальної допомоги вдома.

Також нагадуємо, що працівниками комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» проводять поквартирні обстеження пільгової категорії населення, під час яких виявляються потреби малозахищених громадян та проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо послуг та допомог, які надаються у територіальному центрі, попередження пожеж та загибелі на них, як захистити себе від шахраїв та ін. З вересня     2021 року обстежено матеріально-побутові умови проживання 109 осіб. У результаті обстежень у 2 осіб взято заяву на матеріальну допомогу, 1 особи – на продуктовий набір, 1 особу записано до відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг.

Просимо Вас із розумінням ставитись до працівників та не соромитись просити у них пред’явити відповідне посвідчення.

У разі виникнення питань телефонуйте за вищевказаними телефонами або звертайтеся за адресою: б-р Цвіточний, 4, каб. 3, 4.