Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Міський голова офіційно представив колективу нового директора НКП “ЮМЦПМСД” - Дмитра Мірошника

08.10.2021
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міський голова Валерій Онуфрієнко разом із начальником управління охорони здоров’я Ольгою Стахорською у четвер представили колективу НКП "Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" нового директора. Дмитро Мірошник з 2019 року працював у лікарні первинної ланки на посаді заступника головного лікаря з адміністративно-господарської роботи, за результатами конкурсної комісії на посаду директора НКП “ЮМЦПМСД” він визнаний переможцем конкурсу та 5 жовтня Дмитро Миколайович офіційно очолив первинку, контракт підписаний на максимальний термін - п'ять років. 

Міський голова Валерій Онуфрієнко побажав Дмитру Мірошнику успіху на новій посаді, зауважив, що влада зацікавлена в тому, щоб мешканці міста отримували належне якісне медичне обслуговування. Ольга Стахорська переконливо попросила Дмитра Миколайовича зберегти все гарне, чого досягла місцева медицина за 43 роки, і висловила впевненість в тому, що це можливо завдяки молодим кадрам, що влилися у колектив. До привітань долучилась також медичний директор КНП “Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня” Віра Шикерська, вона висловила сподівання на те, що новий директор виправдає надії, що на нього покладені керівництвом міста та управлінням охорони здоров'я. Сам новопризначений директор подякував міському голові та Ользі Стахорській за довіру та запевнив, що з таким згуртованим та грамотним колективом всі побажання гостей будуть виконані. 

Після цього заходу працівники лікарні скористались моментом: поставили міському голові Валерію Онуфрієнку декілька питань щодо комунальних послуг, фінансування медицини та отримали вичерпні відповіді.