Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Святкування 133 річниці села Іванівка

04.10.2021
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В осінні барви вбралась Україна
Іванівка святкує День села…

Теплого осіннього дня, 2 жовтня, Іванівка скликала до себе гостей, яких зустрічали музикою духового оркестру "Gard Band" Южноукраїнського міського центру культури та дозвілля, відразу налаштовуючи усіх присутніх на урочистий лад. Щоб свято стало незабутнім, багато праці і старань доклали до його організації завідуюча Іванівським сільським клубом Світлана Шумейко та завідуюча Іванівською сільською бібліотекою Ірина Козинець. І можна з певністю сказати: усе, що того дня відбувалося в клубі і біля нього, починаючи від зустрічі гостей до слів на завершення, захоплювало глядачів і не відпускало увагу ні на мить.

До всіх присутніх звернулися міський голова Валерій Онуфрієнко, старости Іванівського та Костянтинівського старостинських округів Ігор Латій та Олександр Черней, які у своїх словах вітання відзначили, що без жителів, їх любові до рідної землі неможливе існування села.

Після святкового концерту мешканці та гості села мали можливість поласувати: плачиндою з картоплею та кабаком, фаршированим перцем, рибною юшкою, картоплею з грибами, неймовірно смачним, святковим тортом. А малеча розважалась на встановлених батутах та ласувала безкоштовною солодкою ватою.

Заряд позитивної енергії, святкова та по-домашньому затишна атмосфера панувала на святі до самого вечора.