Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у Южноукраїнській міській територіальній громаді

01.10.2021
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

29.09.2021 року в актовому залі управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у Южноукраїнській міській територіальній громаді щодо дотримання норм трудового законодавства.

На комісії доповідалось про проведення роботи з питань дотримання норм трудового законодавства. З початку 2021 року було здійснено 8 інформаційно - роз’яснювальних рейдів, під час яких поінформовано 133 суб’єкта господарської діяльності з питань нелегального працевлаштування. Інформацію щодо 5-ти фізичних осіб-підприємців, у яких вбачалися ознаки неоформлених працівників направлено до управління Держпраці у Миколаївській області.

Відповідно до проведеної роботи 2 фізичні особи-підприємці уклали трудові договори з найманими працівниками, на 3-х фізичних осіб-підприємців інспектором праці управління Держпраці у Миколаївській області складено протоколи про адміністративне правопорушення та передано до Южноукраїнського міського суду.

За результатами проведеного засідання були надані відповідні доручення.