Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Ярмарок у відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

23.09.2021
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

22 вересня 2021 року у відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» пройшов осінній ярмарок.

Площадка біля установи наповнилася українським колоритом: біля млина «виросли» розкішні квіти, солома зібрана в тюки, а поруч все, чим осінь багата. На ярмаркових столах були не лише овочі та фрукти, привезені з дач, а турботливо та старанно виготовлені руками матусь вихованців відділення кулінарні вироби.

На ярмарку скуплялися очільник міста Валерій Васильович Онуфрієнко, депутати Южноукраїнської міської ради, представники ПрАТ «Юженергобуд», адміністрація та колеги КЗ «ТЦСО», партнери із соціальних служб, батьки та інші гості. 

На жаль, погода в цей день зовсім зіпсувалася, тож покупців було менше, ніж очікувалось. Але присутні гості були дуже щедрими, розкупили всі смаколики, більшу частину з яких тут же і залишили – для частування  дітей - вихованців відділення реабілітації дітей з інвалідністю та наших сусідів - вихованців центру психологічної реабілітації дітей.

Також на ярмарку працював керівник гуртка «Гончарик» Центру дитячої та юнацької творчості Соколов В.В., завдяки чому всі бажаючі мали змогу створити власними руками та взяти на згадку власний гончарний виріб.

Тож висловлюємо подяку всім, хто потішив дітей. А виручені кошти підуть на потреби реабілітаційної установи.