Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Подяки, грамоти, дипломи - на честь професійного свята рятувальників

20.09.2021
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

17 вересня Україна відзначила свято свято тих, хто ризикує своїм життям заради інших людей, - День рятувальника.

Міський голова Валерій Онуфрієнко першими привітав управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради. Троє працівників цього управління отримали подяки міського голови за сумлінне виконання своїх функціональних обов'язків, забезпечення безпеки людей на воді під час купального сезону в 2021 році.

Також Валерій Онуфрієнко завітав до 25-ої державної пожежно-рятувальної частини, де на урочистий захід зібрався весь державно-пожежний рятувальний загін № 1, побажав його працівникам здоровья, сухих рукавів та повернення з бойових завдань без втрат. 12 рятувальників отримали подяки міського голови. 

22 подяки від генерального директора ВП ЮУАЕС вручив головний інспектор цього підприємства Ігор Панін. Були вручені сім подяк та грамот начальника головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Миколаївській області генерал-майора служби цивільного захисту Максима Грицаєнко. Чотирьом рятувальникам були присвоєні дострокові та чергові звання. Іван Савенко, начальник караулу ДПРЧ № 28, отримав диплом ДСНС України в Миколаївській області за зайняте третє місце у номінації кращий начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини серед підрозділів України.

Традиційно до привітань з Днем рятувальника приєднався колишній очільник южноукраїнських пожежників, а нині почесний громадянин міста Володимир Маєвський, якого завжди тепло зустрічають у загоні.