Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Огляд техніки, що є у власності громади

07.09.2021
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міський голова Валерій Онуфрієнко та два його заступника Олексій Майборода і Юрій Сіроух третього вересня оглянули транспортні засоби, що є у комунальній власності Южноукраїнської міської територіальної громади. 

Навідались у гаражі КП ТВКГ, КП СКГ, КП ЖЕО та КНП “ЮМБЛ”, з’ясували потреби кожного з підприємств, бо до кінця нинішнього року планується оновлення автопарку громади. Так, КП ТВКГ потрібна каналопромивочна машина, КП СКГ не вистачає МТЗ-80, для якого є робота щодня, та міні-трактора з декількома функціями - підмітання, прибирання снігу та косіння трави, КП ЖЕО необхідний ще один сміттєвоз. Йдеться також про придбання двох автобусів для пасажирських перевезень.

За результатами огляду керівники комунальних підприємств отримали низку доручень: за можливості відремонтувати зламану техніку, списати та здати в металобрухт ті одиниці, які вже неможливо відновити, а транспортні засоби, що не використовуються, але є в наявності і в задовільному стані, мають бути передані туди, де вони необхідні. Так, декілька легкових автомобілів, що роками стоять в гаражах без діла, скоріше за все, отримають для роботи старостинські округи.