Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Запрошуємо отримати послуги

03.09.2021
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» запрошує на реабілітацію дітей з інвалідністю та дітей групи ризику щодо отримання інвалідності. 

Метою діяльності установи є здійснення заходів, спрямованих на коригування порушень та розвиток дітей з інвалідністю та дітей групи ризику щодо отримання інвалідності, навчання їх основним соціальним та побутовим навичкам, розвиток здібностей, створення передумов для інтеграції у суспільство. З дітьми працюють вчитель-реабілітолог, вчитель-логопед, практичний психолог, фахівець з фізичної реабілітації. Команда фахівців проводить психолого-педагогічну діагностику, групові та  індивідуальні корекційно-розвиваючі заняття,  масаж та заняття з лікувальної фізкультури, сенсорної інтеграції, логопедії, соціально-побутової, просторової орієнтації, розвитку комунікативної діяльності.

Реабілітаційні послуги дітям надаються безоплатно.

До відділення не приймаються діти  з такими протипоказаннями:

 - гострі інфекційні захворювання до закінчення строку ізоляції;

 - усі захворювання в гострій стадії та заразній формі;

- часті судомні напади та їх еквіваленти і захворювання, що супроводжуються тяжкими порушеннями поведінки, небезпечними для дитини та її оточення (за умови  несупроводження дитини її батьками або іншими законними представниками).

Чекаємо дітей за адресою: вулиця Молодіжна 5а щоденно, крім вихідних днів.

Телефонуйте нам за номером 5-77-90,

e-mail: reabilitatsia2017@ukr.net