Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Актуальні питання міському голові - від ветеранів ВП ЮУАЕС

01.09.2021
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міський голова Валерій Онуфрієнко взяв участь у конференції Ради ветеранів ВП ЮУАЕС, що відбулась 30 серпня 2021 року. З колишніми працівниками атомної електростанції спілкувались також запрошені на цей захід генеральний директор ВП ЮУАЕС Ігор Полович, голова Южноукраїнської об’єднаної організації профспілок Сергій Снітков та начальник управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради Ольга Стахорська.

Голова Ради ветеранів Микола Сидоров доповів про роботу організації та надав слово запрошеним особам. До них та особисто до міського голови з залу було багато питань. Присутніх цікавило таке: паркування на нижньому ринку, автобусні перевезення на дачі, в села, на цвинтар та по місту, чи варто очікувати у місті мамолога та онколога, облаштування зупинки “Охота и Рыбалка”, розподіл потоків дітей та дорослих у лікарні первинної ланки, туалети в місті, заборгованість КП ТВКХ перед ВП ЮУАЕС та інші. На одні питання Валерій Онуфрієнко дав вичерпні відповіді, з других радився з ветеранами, яке рішення краще прийняти, на треті, медичні, відповіла Ольга Стахорська.

Голова Ради ветеранів Микола Сидоров подякував запрошеним за участь і виступи на заході та продовжив конференцію вже без них.