Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Прийняли участь у тренінгу з психосоціальної підтримки та першої психологічної допомоги

25.08.2021
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

19-20 серпня 2021 року соціальний працівник комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» Ольга Левченко взяла участь у дводенному тренінгу з психосоціальної підтримки та першої психологічної допомоги, який організувала Миколаївська обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

Програма тренінгу включала в себе змістовну лекцію з презентаціями та практичні заняття. Інструктори Товариства Червоного Хреста розповіли що таке психосоціальна підтримка та перша психологічна допомога, хто може надавати допомогу  та кому вона надається, а також принципи її надання. На прикладах різних життєвих ситуацій розглядалися способи надання першої психологічної допомоги. 

Тренінг виявився цікавим та корисним для застосування в роботі. Кожен мав можливість висловити свою думку та проявити себе під час практичних занять. Після закінчення тренінгу присутні отримали сертифікати про проходження тренінгу з психосоціальної підтримки та першої психологічної допомоги.