Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

18.08.2021
Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з урахуванням пропозицій щодо удосконалення проектів регуляторних актів, доведених листом Державної регуляторної служби України від 26.12.2018 №12344/0/20-18, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб оприлюднюються розроблені управлінням житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради проекти рішень регуляторних актів – рішень Южноукраїнської міської ради, що наведені нижче:

  1. «Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця комунального майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна»;
  2. «Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади до переліку об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації».

Підставою для розробки проектів регуляторних актів є Закони України «Про приватизацію державного і комунального майна», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності». Проекти разом із аналізами регуляторного впливу оприлюднені 13.08.2021 на офіційному сайті міста Южноукраїнськ за адресою: www.yu.mk.ua у розділі «Нормативні акти».

З проектами регуляторних актів та аналізами регуляторних впливів можна ознайомитись в управлінні житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради за адресою: вул. Дружби Народів 23, каб. 93 аб, тел. 5-62-66.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проектів регуляторних актів складає 1 місяць з дня оприлюднення на офіційному сайті міста Южноукраїнськ за адресою: www.yu.mk.ua. Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб на адресу розробника приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення за адресою: м.Южноукраїнськ вул. Дружби Народів 23, каб. 93 аб, тел. 5-62-66.