Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Южноукраїнська міська територіальна громада приєдналася до проекту «Відкрите місто», що реалізується Фондом Східна Європа

11.08.2021
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Не можливо уявити сучасне місто без різних великих і малих проблем житлово-комунального господарства, які вимагають негайного вирішення.

Завданням проекту є налагодження ефективної та високомобільної системи комунікацій між мешканцями територіальної громади та виконавчими органами влади.

Проект «Відкрите місто» надає прості і дієві інструменти для оперативного реагування на міські проблеми з боку структурних підрозділів, підприємств та організацій уповноважених на вирішення відповідних проблем.

Ми впевнені, що разом ми можемо зробити так, щоб цих проблем ставало менше, а життя громади - комфортнішим. Якщо Ви бажаєте поінформувати міську владу про ту чи іншу проблему, яку необхідно вирішити, залиште своє повідомлення про неї на цій сторінці натиснувши «Повідомити».

Дякуємо Вам за активну громадянську позицію та участь у виявленні та вирішенні проблем нашої територіальної громади.

Як працює система «Відкрите місто»?

  1. Для повідомлення про виявлену проблему, аварію чи несправність користувачу необхідно зареєструватися на порталі, вибрати категорію, до якої відноситься проблема, додати фото та/або відео файли (за наявності) та вказати адресу чи координати проблемної ділянки на карті.
  2. Повідомлення про наявність проблеми після перегляду модератором автоматично відправляється відповідальним органам влади/організаціям. За необхідності виконавець чи відповідальний працівник може запросити додаткову інформацію чи уточнення щодо зареєстрованого повідомлення у користувача.
  3. Відповідальний за вирішення проблеми орган влади/організація вирішує проблему. Якщо проблема не може бути вирішена відразу чи протягом певного прийнятного часу, відповідальний працівник інформуватиме користувача щодо обґрунтованих причин неможливості вирішення цієї проблеми.

Повна версія веб-платформи «Відкрите місто» https://opencity.e-dem.ua/

На даний час ми працюємо на цій платформі в тестовому режимі https://opencity.e-dem.ua/map/UA4810800000