Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулось засідання 16 сесії міської ради 8 скликання

02.08.2021
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

16 сесія міської ради восьмого скликання відбулась 29 липня під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка. Порядок денний налічував 108 питань, але за пропозиціями депутатів два були зняті з розгляду. Одне з них - про припинення надання послуг з централізованого постачання гарячої води  КП “ТВКГ” мешканцям малоповерхової забудови.

Після затвердження порядку денного міський голова запросив до трибуни Людмилу Дзюбенко для складання присяги. Людмила Петрівна увійшла до складу депутатського корпусу від партії “Батьківщина” замість Сергія Горностая, що склав депутатський мандат після того, як став заступником міського голови.

Питання про обрання секретаря міської ради знов було винесено на сесію. Довгі суперечки з приводу юридичних тонкощів завершились тим, що депутати затвердили протокол таємного голосування про обрання секретаря Южноукраїнської міської ради. Олександр Акуленко почне виконувати обов'язки з 9 серпня.

Двадцятьма голосами депутатський корпус підтримав рішення про затвердження графіку погашення кредиторської заборгованості за покупні ресурси КП ТВКГ перед ВП “ЮУАЕС”.

Питання порядку денного щодо реконструкції та модернізації освітлення вулиці Дружби Народів шляхом впровадження енергоефективних заходів розглядали двічі: першого разу проголосували 13 депутатів “за”, 1 - “проти”, 11 утримались. Ольга Андрєєва намагалась переконати колег у необхідності реалізації проекту та запропонувала переголосувати. Результат - 17 - “за”, 7 - утримались, рішення не прийнято.

Також, не внесено зміни до рішення міської ради ”Про утворення постійних комісій Южноукраїнської міської ради, затвердження їх складу та обрання голів комісій”. Депутати не ухвалили намір Людмили Дзюбенко та Миколи Пелюха увійти до складів бюджетної комісії та комісії з питань житлово-комунального господарства.

Не були прийняті рішення по багатьом питанням про відведення земельних ділянок в межах Южноукраїнської міської територіальної громади.