Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Запровадження та функціонування системи електронної реєстрації декларацій

29.07.2021
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні мешканці громади!

З 01.07.2021 впроваджено проект реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці (далі-декларація) через Портал електронних сервісів Міністерства економіки України.

Відтепер послугу з реєстрації декларації відповідності матеріально- технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці можливо отримати безоплатно протягом 5 робочих  днів з дня отримання декларації у спосіб :

  1. особисто, в тому числі через представника за довіреністю ( з посвідченням особи)
  2. поштою
  3. через Портал електронних сервісів Мінекономіки (https://my.gov.ua/info/service/byservicescope-2/5085/details) у всіх регіонах України, в тому числі через інтегровану з ним інформаційну систему Держпраці.

Результатом надання послуги є реєстрація декларації (відмітка на бланку декларації).

Підстави для відмови  в наданні послуги :

  1. подання неповного пакету документів.
  2. недостовірність поданих документів чинному законодавству.

 

Процедура надання адміністративної послуги з реєстрації декларації відповідності матеріально- технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці визначена Законом України «Про охорону праці» та постановою КМУ № 1107 «Про затвердження Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки».