Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулось засідання спостережної комісії Южноукраїнської міської ради

28.07.2021
Арбузинський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській обл.

27 липня 2021 року в приміщенні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за участі заступника начальника Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області майора внутрішньої служби Наталії Андреєвої відбулось засідання спостережної комісії Южноукраїнської міської ради.

Під час засідання розглядалися питання про співробітництво та впровадження елементів пенітенціарної пробації, зокрема соціальної адаптації засуджених під час підготовки їх до звільнення з місць позбавлення волі. Також обговорювалося питання щодо необхідності укладення органом місцевого самоврядування з уповноваженим органом з питань пробації «Програми забезпечення безпеки громадян шляхом виправлення засуджених та запобігання вчиненню засудженими повторних правопорушень в Южноукраїнській об’єднаній територіальній громаді». 

Тільки спільна напружена праця із застосуванням соціальної реабілітації і людське ставлення до засуджених надасть можливість мотивувати засуджених на законослухняний спосіб життя та допоможе їм подолати негативні прояви поведінки. Ми маємо зробити все для того, щоб повернути людину, а не ув’язненого, до нормального життя. На цьому шляху дуже багато проблем. І наше завдання  створити для засуджених вікно можливостей покращити своє життя, повернутись до суспільства і не створювати небезпеку для сусідів, громади та держави.

Євгеній Пономаренко,
Інспектор Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області