Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося групове заняття з психологом

28.07.2021
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Відбулося чергове групове заняття відпочивальників відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг з психологом комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» Ольгою Курзель. За традицією, на початку заняття відпочивальники заміряли за п’ятибальною шкалою свій настрій, особливо активні учасники за виконання домашнього завдання отримали смачні заохочувальні призи. Завдання, які виконували присутні протягом заняття, були пов’язані з логічним та асоціативним мисленням, а нейропсихологічна зарядка активувала важливі зони мозку і зняла мозкове напруження.

Незважаючи на спеку, учасники групи активно виконували вправи, жартували, сміялися, проявляли фантазію та ділилися своїм життєвим досвідом. Акторські етюди, які так сподобалися відпочивальникам, повеселили всіх і подарували заряд бадьорості і гарного настрою.

Під час занять з психологом підопічні відкривають у собі нові здібності та захоплення. Швидкість їхньої реакції на поставлені завдання та винахідливість щоразу вражає.