Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До відома мешканців міста!

23.07.2021
Управління охорони здорові'я Южноукраїнської міської ради

В рамках міської комплексної програми «Охорона здоров'я в Южноукраїнській міській територіальній громаді» на 2021-2025 роки (далі – програма), рішенням Южноукраїнської міської ради від 22.04.2021 №324 затверджено нові напрямки програми та лімітні призначення на поточний рік, за якими:

1. Діти хворі на муковісцидоз, що зареєстровані на території Южноукраїнської міської територіальної громади мають можливість за рахунок коштів Южноукраїнської міській територіальній громади отримувати лікувальне харчування.

Для забезпечення лікувальним харчуванням просимо звертатись до педіатрів некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

2. Жінки, які перенесли оперативне втручання при онкологічному захворюванні молочної залози мають можливість за рахунок коштів Южноукраїнської міській територіальній громади отримувати 50% відшкодування вартості лікарських препаратів при амбулаторному лікуванні за рецептами лікарів- акушерів-гінекологів в ДП ПАТ «ДАК «Ліки України» Аптека №6  за адресою пр-т Незалежності б. 8 м.Южноукраїнськ.

Право на отримання 50 % відшкодування вартості лікарських препаратів при амбулаторному лікуванні поширюється:

- на громадян зареєстрованих у Южноукраїнській міській територіальній громаді.

За рецептами на лікарські препарати звертатись до лікарів-акушерів-гінекологів комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами:

4-63-53, 5-63-50