Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги батьків дітей, які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності!

19.07.2021
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської МТГ»

В Южноукраїнській міській територіальній громаді для реабілітації дітей з інвалідністю віком до 18 років та для попередження інвалідності дітей віком до трьох років (включно), за місцем їх проживання, працює відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, що є структурним підрозділом комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади».

Педагоги з дітьми проводять діагностику, групові та  індивідуальні корекційно-розвиваючі заняття, заняття з лікувальної фізкультури, сенсорної інтеграції, логопедії, соціально-побутової орієнтації, розвитку комунікативної діяльності, розширення досвіду соціально-психологічної адаптації та інтеграції, заходи із соціально – культурної реабілітації.

У подальшому планується розширення переліку послуг та категорії дітей – отримувачів цих послуг. Вже з вересня до відділення реабілітації  прийматимуться діти від чотирьох років, яким інвалідність не встановлено, але які мають відповідні медичні показання і потребують спеціальних умов для отримання реабілітаційних послуг.

Пропонуємо батькам дітей, котрі мають труднощі поведінкового характеру, порушення в розвитку, у сприйнятті світу, низький рівень соціальної активності, ознайомитися з інформаційними буклетами та заповнити пропоновану анкету. АНКЕТА ДЛЯ БАТЬКІВ

Заповнені анкети просимо надіслати на електронну адресу: reabilitatsia2017@ukr.net до 05.08.2021.

Заздалегідь вдячні за конструктивну співпрацю!

Бажаємо всім дітям зростати здоровими, розумними та щасливими.