Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Психологічна підтримка людей, які перенесли інсульт

08.07.2021
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської МТГ»

07.07.2021 психологом комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» Ольгою Курзель було проведено третє заняття з жінкою, яка перенесла інсульт, потребує психологічної підтримки та відновлення мовлення. Під час заняття застосовувались ігрові моменти, вірші, приспівування слів та пальчикова гімнастика. Психологом були надані рекомендації щодо відновлення моторики постраждалої руки.

По закінченню заняття можна зробити висновок, що вищезазначена громадянка стала більш товариською і спокійною, легко йде на контакт, охоче виконує вправи, намагається робити їх правильно та швидко переключається з одного виду вправи на іншу, набагато легше та чіткіше вимовляє слова, протягом всього заняття зберігала бадьорість та позитивний настрій. Також було прийнято спільне рішення щодо продовження подальших занять з психологом.

ягом всього заняття зберігала бадьорість та позитивний настрій. Також було прийнято спільне рішення щодо продовження подальших занять з психологом.