Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В ході підготовки до опалювального періоду

16.06.2021
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Розпорядженням міського голови Южноукраїнська від 15.06.2021 року була створена робоча група, яка провела обстеження системи опалення (котлів) Костянтинівського закладу загальної середньої освіти, які були введені в експлуатацію в 2006 році.

Під керівництвом першого заступника міського голови Олексія Майбороди, заступника, який курує галузь освіта - Сергія Горностая, заступника по фінансам та економіки Юрія Сіроуха, начальника управління освіти Юрія Сінчука, голів депутатських комісій Олександра Миронюка та Олександра Акуленка, представника ДІМГ Володимира Божко, представника КП «ТВКГ» Андрія Семенова було обстежено приміщення та стан обладнання котельні.

В результаті обстеження було виявлено, що корпус котла, який складається із трубопроводів та заповнюється теплоносієм при подачі тиску протікає через багаточисленні тріщини і пухлини внаслідок корозії та механічного зносу.

При обговоренні ситуації, що склалася в закладі пріоритетність була надана інноваційним технологіям, а саме переходу з твердопаливного котла на електричне опалення, але у зв’язку з обмеженим терміном до початку опалювального сезону і з відсутністю проектно-кошторисної документації, членами робочої групи було запропоновано виконати поточні ремонти котла з його заміною з комплектуючими до нього в разі необхідності.

Також вирішили паралельно розпочати роботи по підготовці проектно-кошторисної документації по переходу з твердопаливного котла на електричне опалення та виконати ремонт котельні з заміною плит перекриття.