Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Робоча  зустріч

01.06.2021
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

31.05.2021 відбулась робоча зустріч заступника директора департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Лариси  Заболотної з активістами Южноукраїнської міської   організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил Організації ветеранів України. Голова громадської організації  Вячеслав Громенко розповів  заступнику директора про роботу, яку вони проводять в організації та проблеми які хвилюють, у тому числі відсутність відповідного приміщення для громадської організації.  Приміщення, яке в даний час орендує дана організація  (пр. Соборності,  буд. 8, кв.74 ) це звичайна двохкімнатна квартира, не відповідає потребам організації.

Міська  організація ветеранів війни, праці та Збройних сил Організації ветеранів війни України одна з найбільших організацій міста. Для засідання 25 активістів та волонтерів цієї організації,  приміщення, яке в даний час використовується  не може вмістити, і це створює не зручності.

Заступник директора завірила, що дане питання знаходиться на контролі у міського голови та винесено на розгляд депутатів на сесію міської ради та  є надія на позитивне рішення даного питання.